För dig – privatperson

INREDNINGSKONSULTATION

Jag har lösningar för alla behov. Hittar du inte vad du söker i mina färdiga paket är du alltid välkommen att höra av dig så löser vi det.
Priserna nedan gäller för privatpersoner.

Lilla lådan
Jag kommer hem till dig och pratar om vad du skulle vilja förändra/förbättra. Jag kommer med idéer, tips och inspiration. Med dig från vårt möte får du en åtgärdslista på saker som du kan utföra själv. Jag är hemma hos dig i två timmar och utför sedan ytterligare två timmars jobb på mitt kontor.
Pris: 2 500 kronor inklusive moms

Mellan lådan
Jag kommer hem till dig och vi går igenom 1–2 rum som du behöver hjälp med. Vi pratar om dina behov och önskningar. Jag fotar och mäter upp de utrymmen vi jobbar med tillsammans. Jag återkopplar sen till dig med, färgprover, tygprover, pinsterestmapp, ritningar och åtgärdslista. Här kan jag också, om du vill, hjälpa till med ommöblering. Jag kan också göra inköp eller föreslå inköp om det är vad du har behov av. Jag är hemma hos dig i cirka två timmar och utför sedan ytterligare sex timmars jobb på mitt kontor.
Pris: 4 500 kronor inklusive moms

Stora lådan 
Jag kommer hem till dig och vi går igenom hela eller stora delar av ditt hem. Vi pratar om dina behov och önskningar. Jag fotar och mäter upp de utrymmen vi jobbar med tillsammans. Jag återkopplar sen till dig med, färgprover, tygprover, pinsterestmapp, ritningar och åtgärdslista. Här kan jag också om du vill – hjälpa till med ommöblering. Jag kan också göra inköp eller föreslå inköp om det är vad du har behov av. Jag är hemma hos dig i fem timmar och utför sedan ytterligare 35 timmars jobb på mitt kontor.
Pris: 16 500 kronor inklusive moms

 

Ordning & reda 

Det här är min favorittjäns och den jag förespråkar mest. Här drar jag på mig blåstället och kommer hem till dig och vi gör grovjobbet tillsammans. Kanske behöver du rensa ett helt hus, garaget eller få ordning på ditt kontor, inför en flytt eller bara för att lätta livet och frigöra energi. När grovarbetet är gjort har vi bättre förutsättningar att se över annat i hemmet som färg och form om så önskas.
Pris: 850 kronor per timme, inklusive moms

Design vid ombyggnad eller renovering

Går du i tankar om att byga ut eller att renovera? Då kan jag hjälpa dig med ritningar, materiaförslag och färgval.

Se priser på de olika paketlösningarna

Optimering inför försäljning av fastigheter

Inför en flytt har du mycket att tänka på. Jag kan hjälpa dig att strukturera flytten, rensa ut och även göra fint inför ev. mäklarfotografering.

Se pris för Ordning och reda 

Formlind logo sv 350x67px