Tjänster

Jag hjälper dig att sätta ljus på dina verkliga behov och sedan forma ditt hem eller din arbetsplats efter det. Det kan röra sig om allt från att organisera ditt kontor eller ett förrådsutrymme till att skapa en känsla av helhet i hemmet. Kanske sover du inte gott i ditt sovrum? Kanske hittar du inte inspiration när du sitter vid ditt skrivbord? Kanske vet du inte vad du har i garderoben eller i garaget och behöver hjälp att rensa ut och organisera? Eller så är allt i sin ordning men du vill ha hjälp med färg- och ljussättning.   

Inredning för mig är så mycket mer än vilka möbler vi har. Det är ett sätt att manifestera det liv du vill leva tillsammans med de människor som är viktiga för dig. Det handlar också om det som du, som privatperson eller som företagare, vill skapa här på jorden. Jag vill att det är ditt hjärtas röst och dina specifika behov som skapar ditt hem, inte ombytliga trender. I en tid av slit och släng vill jag hjälpa dig att manifestera något annat – något mer hållbart – att tänka befintligt, se till det du har och att rensa ut och släppa taget om saker som bara tar onödig tid och plats. Jag tror att vi kan förenkla våra liv genom att ha ordning omkring oss, och jag vet att det går att göra stora förändringar med små medel. En av grundpelar i mitt arbete är att se hur vi kan göra det bästa möjliga av det som redan finns. 

Jag jobbar på uppdrag av både privatpersoner, företag och enheter inom den offentliga sektorn som tillsammans med mig vill skapa hälsosamma, själfyllda och hållbara miljöer.  

För dig privatperson

För er företag

Föreläsningar & cirklar

 

Formlind logo sv 350x67px