rportratt2 400x600

OM MIG

"Jag vill inspirera människor att leva mer hållbart gentemot sig själva, sina medmänniskor och vår jord. Jag tror att det kan manifesteras genom att skapa ett hem eller en arbetsmiljö med mycket själ och så lite slit och släng som möjligt."

Jag som driver Formlind heter Marika Berglund och jag lever tillsammans med min familj i Kloster, en liten by i södra Dalarna. Jag tror på en avskalad livsstil där det inte är hur mycket vi äger som definierar vår lycka. Snarare handlar det om att se det vackra i det enkla och visa vördnad för och vårda tingen vi omger oss med. Allt annat är ohållbart. Slit och släng tillhör det förgångna. Idag och i framtiden behöver vi tänka om, för jorden och för kommande generationer.

Jag är uppvuxen i St Anna skärgård har haft naturen, med karga klippor, hav och ängar, som närmaste granne. Det är där jag hämtar min inspiration. För mig är enkelhet viktigt, och jag mår bra av att ta in naturen – i form av material, färger och former – i mitt hem. Inom mitt företag ägnar jag mig åt det jag tror på: att vi mår bra av att vistas i vackra miljöer. Jag önskar att alla ska trivas i sina hem och på sina arbetsplatser. Att hemmet är just vad det ska vara – din borg, din kyrka – där du kan slappna av och vara dig själv. Att du har en arbetsmiljö där du trivs och inspireras. Jag skapar besjälade miljöer som tar största möjliga hänsyn till både människan och jorden. Jag har en förmåga att hitta och lyfta fram det som är vackert i varje enskild miljö och att samtidigt se till funktion. Min vision är att få dela med mig av min kunskap och mitt engagemang till så många som möjligt så att de på egen hand kan skapa ett mer hållbart liv genom sitt hem eller arbetsplats.

Formlind logo sv 350x67px